Bujinkan 40 års FEST

Screen Shot 2015-09-11 at 01.09.26

BUJINKAN FEST LÖRDAG 17:E OKTOBER KL 19:00-22:00
GRAND GARBO I SUNDBYBERG

280KR INKL INTRÄDE OCH BUFFÉ KL 19:00-22:00

Sista anmälningsdag för middagen har passerat. Ni som missade anmäla er är varmt välkomna efter kl 22:00 då Garbo öppnar upp för allmänheten. 

ps Greta (baren under och i anslutning till Garbo) öppnar tidigare om ni vill vänta in.

Vi har bokat Grand Garbo i Sundbyberg (landsvägen 67 i Sundbyberg), känt och populärt disco. Kostnad är 280kr och inkluderar inträde, Taco buffé samt Grillmix buffé Americanstyle. Vegetariskt alternativ är kikärta & rödbetsfylld wrap, fetaost gratinerade valnötter och potatis samt saffrans polenta med russin. Dryck köpes separat i baren.

ANMÄLAN ÄR BINDANDE OCH MÅSTE GÖRAS SENAST 10E OKTOBER (SE ANMÄLNINGSFORMULÄR LÄNGST NER PÅ SIDAN

Vi har hela övervåningen för oss själva fram till kl 22:00 då övriga gäster släpps in. Om ni inte vill eller kan vara med på middagen så är ni välkomna efter 22:00, då är det normalt inträde och Grand Garbos regler som gäller, åldersgräns 21 år m.m. Nattklubben är öppen till 03:00 om ni vill fortsätta festa.

Är ni yngre än 21 så kan ni vara med på middagen om någon äldre är med och tar ansvar för er (ingen alkohol för er under 18 år!).

Observera att man måste inte vara aktivt tränande för att vara med på festen, om du tränade för länge sedan och vill träffa gamla vänner så är ni varmt välkomna att vara med på middagen! Flickvänner, pojkvänner eller polare till någon är också välkomna!

RobertAce2
Vi bjuder på underhållning, vi har bokat liveband (namn kommer snart) och ficktjuvsmagikern Robert Ace, så se till att hålla koll på era grejer. Utöver att vara en av få trollkarlar i världen som använder ficktjuveri i sina shower, så har Robert studerat de riktiga tjuvarna. Han har lärt sig hitta och följa efter ficktjuvar på stan, studerat övervakningsvideos, snott en klocka från en ficktjuv och fått lektioner i ficktjuveri från en ficktjuvs liga i Barcelona.

Vi har abonnerat Garbo till kl 22:00 och vi bestämmer vilka som får komma in. Efter kl 22 så är det helt och hållet i Grand Garbos regi, dom bestämmer vilka som får komma in.  Anser dom till exempel att du är för berusad för att komma in så kan inte vi göra någonting åt det. Dom kan också be er gå hem av samma anledning, det är en vanlig nattklubb och dom bestämmer.

Frågor om middagen svarar Jonnie (bujinkan40@gmail.com) på. Anmälan är bindande och görs här (webformulär) senast 2015-10-10.

 

Anmälan: OBS! Glöm inte skicka in 280kr också senast Lördag 10e Oktober till PG 641380-1. Glöm inte skriva “BJK 40 år [anmäldes namn]” som meddelande.

Bujinkan 40 år i Sverige TAIKAI sponsras av: